Cu ce propuneri pentru Educație negociază PSD intrarea la guvernare alături de PNL

Sorin Grindeanu / Foto: INQUAM Photos - George Călin

PSD propune să se predea hibrid în școlile care nu îndeplinesc condițiile de desfășurare a orelor cu prezență fizică în sistem de siguranță, a anunțat luni prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, în urma ședinței Consiliului Politic Național al Partidului Social-Democrat.

„Asigurarea prin toate mijloacele a posibilității desfășurării cursurilor în regim fizic, ceea ce înseamnă testarea. Backup pentru școlile care nu îndeplinesc condițiile de desfășurare a orelor cu prezență fizică în sistem de siguranță și anume operaționalizarea sistemului de predare hibrid. Descentralizarea reală a deciziilor privind închiderea unităților de învățământ la nivelul consiliului de administrație al școlii, cu avizul autorităților de sănătate publică și consultarea tuturor factorilor implicați”, a declarat Sorin Grindeanu.

PNL se reunește în ședință luni, începând cu ora 19:00, pentru a decide dacă face coaliție de guvernare cu PSD sau USR, scrie G4Media.ro. Potrivit surselor G4Media.ro, înaintea ședinței decisive, mai mulți lideri PNL au spus în partid că au vorbit cu președintele Klaus Iohannis, care le-a sugerat să formeze un guvern cu PSD.

Exit mobile version