Cursuri suspendate la Universitatea Valahia din Târgoviște, din cauza Covid-19

Foto: valahia.ro

Universitatea Valahia din Târgovişte a anunţat, marţi, că suspendă cursurile între 11 martie-23 martie, ca măsură de prevenire a răspândirii Covid-19, potrivit Agerpres.

“Având în vedere situaţia epidemiologică privind infecţia cu coronavirus, conducerea Universităţii Valahia din Târgovişte a decis suspendarea, în totalitate, a activităţilor didactice şi administrative în perioada 11-23 martie 2020. Măsura vizează studenţii, masteranzii, doctoranzii, cadrele didactice, personalul didactic auxiliar şi nedidactic. Toate cursurile, activităţile şi manifestările ştiinţifice vor fi reprogramate”, se arată într-un comunicat de presă.

Instituția anunţă că trei studenţi reveniţi recent din Italia se află în autoizolare la domiciliu și au completat şi semnat formularele obligatorii care au fost transmise la Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa.

“Cei trei studenţi nu prezintă semne şi simptome specifice afectării cu coronavirus, prin urmare nu există motive de panică. De asemenea, s-au luat măsurile ce se impun – spaţiile universităţii au fost dotate cu materiale de curăţenie şi soluţii dezinfectante pentru mâini”, potrivit Universității.

Exit mobile version