Demisie-protest a Roxanei Dumitrache care a asigurat interimatul la Institutul Cultural Român din Londra / Gestul vine pe fondul numirii Catincăi Nistor la șefia ICR Londra. Aceasta a susținut fals că a absolvit London School of Economics

Foto: Teatrul Bulandra

”Am ales să plec din echipa ICR Londra și simt că e un gest moral necesar (…) Nu pot coabita intelectual și moral cu oameni în care nu cred. Nu pot să ,,fac echipă” cu oricine și în orice context”, a scris pe Facebook, Roxana Dumitrache, angajată a Institutului Cultural Român (ICR) din Londra, pe care l-a și condus interimar.

”Am ales să plec din echipa ICR Londra și simt că e un gest moral necesar (…) Nu pot coabita intelectual și moral cu oameni în care nu cred. Nu pot să “fac echipă” cu oricine și în orice context. Mai mult, eu am absolvit LSE și nu aș face caz de asta, e ridicol, dar nu voi lucra cu oameni care au prejudiciat imaginea unei școli mințind în CV despre studiile lor. Nu cred că LSE e un test de conștiință, dar sunt aproape sigură că absolvenții LSE pe care îi cunosc nu ar minți în veci în CV-urile lor sau în audieri publice. Pentru ca a trișa te descalifică moral definitiv oricâte tumbe ai face după”, a scris Roxana Dumitrache pe Facebook.

Citeste articolul integral pe G4Media.ro.
Exit mobile version