Demisie-protest a Roxanei Dumitrache care a asigurat interimatul la Institutul Cultural Român din Londra / Gestul vine pe fondul numirii Catincăi Nistor la șefia ICR Londra. Aceasta a susținut fals că a absolvit London School of Economics

620 de vizualizări
Foto: Teatrul Bulandra
”Am ales să plec din echipa ICR Londra și simt că e un gest moral necesar (…) Nu pot coabita intelectual și moral cu oameni în care nu cred. Nu pot să ,,fac echipă” cu oricine și în orice context”, a scris pe Facebook, Roxana Dumitrache, angajată a Institutului Cultural Român (ICR) din Londra, pe care l-a și condus interimar.
  • Catinca Nistor este este fiica actorului român Stelian Nistor, fost lider al Lojei Masonice de rit scoțian.
  • Într-un răspuns al London School of Economic, pentru Edupedu.ro, actrița Catinca Maria Nistor, numită de Parlament director la Institutul Cultural Român din Londra fără concurs, nu a absolvit și nici nu a urmat cursurile prestigioasei universități. Ulterior, Nistor a susținut că are atestate că a participat la 3 cursuri de la Școala de Vară a London School of Economics.

”Am ales să plec din echipa ICR Londra și simt că e un gest moral necesar (…) Nu pot coabita intelectual și moral cu oameni în care nu cred. Nu pot să “fac echipă” cu oricine și în orice context. Mai mult, eu am absolvit LSE și nu aș face caz de asta, e ridicol, dar nu voi lucra cu oameni care au prejudiciat imaginea unei școli mințind în CV despre studiile lor. Nu cred că LSE e un test de conștiință, dar sunt aproape sigură că absolvenții LSE pe care îi cunosc nu ar minți în veci în CV-urile lor sau în audieri publice. Pentru ca a trișa te descalifică moral definitiv oricâte tumbe ai face după”, a scris Roxana Dumitrache pe Facebook.

Citeste articolul integral pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași primește finanțare aproape un milion de lei de la Ministerul Educației pentru activități didactice din cadrul Școlii Gimnaziale „Junior” / Universitatea a primit în folosință și un spațiu de creație al Academiei Române care, în prezent, este “inutilizabil”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a obținut de la Ministerul Educației o finanțare de aproape un milion de lei, bani ce vor fi alocați pentru activități didactice de învățământ…
Vezi articolul

O grădiniță din Marea Britanie le-a transmis copiilor să poarte mai multe haine pentru a reduce costurile de încălzire / ”Nu vom putea avea încălzirea pornită de la ora 8.00 la ora 18.00 în fiecare zi, deoarece financiar ne va distruge”

O grădiniță din Marea Britanie le-a spus copiilor şi personalului că vor fi nevoiţi să poarte mai multe haine pentru a ajuta la reducerea costurilor de încălzire, deoarece companiile se…
Vezi articolul