UPDATE Dezbatere pe rezultatele de la simularea Bacalaureatului, anunțată de CCD Galați și Proiectul MERITO, miercuri. Sunt așteptați profesori, directori, părinți și elevi, iar înscrierile sunt încă deschise

Foto: People photo created by pressfoto - www.freepik.com

UPDATE În urma publicării, marți, a rezultatelor complete la examenele de simulare a Bacalaureatului şi a analizei rezultatelor pe itemi, centralizată la nivel naţional, dezbaterea organizată de Casa Corpului Didactic Galați și Proiectul MERITO are loc miercuri, 3 aprilie, începând cu ora 18. „Pentru a putea propune soluţii funcţionale, ne dorim să dezbatem cu argumente întemeiate și să analizăm radiografia realității școlare, așa cum reiese din rezultatele simulării”, potrivit organizatorilor.
Reamintim că dezbaterea fusese programată pentru ziua anunțului rezultatelor, dar Ministerul Educației a întârziat aproape 3 săptămâni publicarea analizei detaliate a rezultatelor pe itemi.

Momentan înscrierile rămân deschise: https://fb.me/e/1WEy40udx.

Informația inițială:

Organizatorii anunță că vor fi cel puțin 6 profesori care vor analiza rezultatele și care vor face recomandări pentru profesori și pentru elevi.

La dezbatere vor fi atinse următoarele puncte:

O recapitulare a subiectelor de la simulare şi a tendinţelor remarcate în ultimii ani la subiectele de la Bacalaureat;

O scurtă analiză a subiectelor care au reprezentat provocări pentru elevi;

Analiza rezultatelor comunicate de Ministerul Educaţiei în raport cu subiectele;

Ce ne pot spune subiectele de la simulare despre cele cu care elevii se vor întâlni la Bacalaureat din vară?

Pe ce ar fi util să se concentreze profesorii şi elevii pentru a (se) pregăti cât mai bine pentru subiectele de la Bacalaureat din vară?

Participanții pot adresa întrebări în dezbatere. Întâlnirea este disponibilă gratuit profesorilor, directorilor, elevilor şi părinţilor, din toată ţara, se desfăşoară pe Zoom, cu înscrieri pentru participare directă prin acest formular (în limita celor 500 de locuri disponibile, în ordinea înscrierii): https://forms.gle/bcJDPa9YJtRDMCaeA, şi este transmisă în direct pe FB, pe evenimentul dedicat şi pe paginile MERITO şi CCD Galaţi, mai anunță organizatorii.

Dezbaterea este co-organizată de profesorii contributori, sub umbrela Casei Corpului Didactic Galaţi şi a proiectului MERITO.

Exit mobile version