Directorul Clubului copiilor din Roman și fosta șefă a unui complex de servicii sociale din oraș, trimiși în judecată de DNA, pentru complicitate la cumpărare și trafic de influență

Foto: Alex Tudor - Agerpres Foto

Directorul Clubului copiilor din Roman, Ilie Boloca, și fosta șefă a unui complex de servicii sociale din oraș, Petronela Cobuz, au fost trimiși în judecată de DNA, pentru complicitate la cumpărare și trafic de influență în formă continuată. Cea din urmă ar fi primit bani pentru a interveni pe lângă membrii comisiilor de concurs și pe lângă conducerea DGASPC Neamț, pentru ca cinci persoane care au promis 11.000 de euro, să obțină posturile de administrator, pedagog social și psiholog.

Este vorba despre concursuri de angajare care ar fi fost trucate, în prima jumătate a acestui an. Alte trei persoane fizice au fost trimise în judecată în același dosar, pentru cumpărare de influență.

Fosta șefă a unui complex de servicii sociale din oraș, Petronela Cobuz ar fi pretins de la cinci persoane (viitori candidați) suma totală de 11.000 euro. În schimb, ea le-ar fi promis acestora că va interveni pe lângă membrii comisiilor de concurs și pe lângă conducerea DGASPC Neamț, pentru a obține posturile de administrator, pedagog social și psiholog.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.
Exit mobile version