LIVE Distanțarea socială, școala online, limitarea contactelor și evenimentelor sociale au condus la modificarea comportamentelor și rutinelor sociale. Cum să-i ajutăm pe copii să socializeze din nou după pandemie – dezbatere online

Foto: Salvați Copiii România

Organizația Salvați Copiii organizează o dezbatere despre „Cum să-i ajutăm pe copii să socializeze din nou după pandemie”, live pe pagina de Facebook. Are acces oricine este interesat de subiect, gratuit, potrivit unui comunicat primit la redacție.

„În loc de argument, vă supunem atenției faptul că pandemia Covid-19 a produs multe schimbări în viața copiilor noștri, efectele pe termen lung urmând să le constatăm pe parcursul următorilor ani. O primă observație făcută de noi, la Salvați Copiii, este că distanțarea socială, școala online, limitarea contactelor și evenimentelor sociale etc., au condus la modificarea comportamentelor și rutinelor sociale, unii copii și adolescenți – cu o reziliență mai bună – au reușit să se adapteze și să mute cu succes socializarea în mediul online, în timp ce alții s-au confruntat cu dificultăți mai mari, au resimțit momente de singurătate și izolare, iar revenirea la socializarea fizică este trăită cu multă anxietate, neliniște și senzația că nu mai știu cum să o facă.

În acest context, ne-am propus să organizăm un webinar pe parcursul căruia vor fi abordate câteva subiecte, cum ar fi:

Acesta dezbatere online va fi moderată de Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România, iar invitați vor fi psihologii organizației Salvați Copiii România și câțiva influenceri. Speakerii sunt:

Webinarul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook a Salvați Copiii Romania.

https://fb.me/e/ZHxiJizs

Foto: Salvați Copiii Romania

Exit mobile version