DNA l-a trimis în judecată pe Marian Goleac, șeful ADP Sectorul 4, considerat mâna dreaptă a primarului Daniel Băluță. Goleac, acuzat că și-a falsificat diploma de Bac și de facultate, putea lucra doar ca măturător sau fierar betonist

Înscrierea la Evaluarea Națională Documente / Foto: Pexels.com

Foto: Pexels.com

Procurorii DNA l-au trimis miercuri în judecată pe Marian Goleac, directorul interimar al SC Amenajarea Domeniului Public din Sectorul 4, pentru înșelăciune în formă continuată, potrivit unui comunicat al DNA, citat de G4Media.ro.
Procurorii susțin că Goleac și-a falsificat atât diploma de bacalaureat, cât și pe cea de absolvent al unei facultăți de electrotehnică – toate utilizate pentru a ocupa funcția de șef al firmei deținute de Sectorul 4.
Goleac este considerat mâna dreaptă a primarului Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD).

„Conform statului de funcții al ADP 4 SA, inculpatul Goleac Marian ar fi putut ocupa doar funcții de execuție pentru care sunt necesare doar studii gimnaziale, cum ar fi: floricultor, lucrător pentru salubrizare spații verzi, îngrijitor clădiri, fierar betonist, pavator, etc.

Până la data întocmirii prezentului rechizitoriu SC Amenajarea Domeniului Public (ADP) 4 SA nu a comunicat dacă se constituie parte civilă.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București”, se arată în comunicatul DNA.

Citește articolul integral pe G4Media.ro
Foto: ADP Sector 4
Exit mobile version