DOCUMENT Conducerea Ministerului Educației interzice „prin orice mijloace” filmarea și fotografierea în incintă. Dacă jandarmii găsesc asupra salariaților bunuri nejustificate anunță directorul

Foto: Google Earth

Ministerul Educației are un nou regulament privind accesul și circulația în instituție, unul care interzice fotografierea și filmarea în incintă, potrivit unor documente obținute de Edupedu.ro. Este vorba despre adresele nr. 852 și 853 ale Direcției Administrativ și Achiziții din 29 aprilie 2021.

Angajații pot intra în sediul central al instituției, cel din strada General Berthelot nr. 28-30, și în sediul din strada Spiru Haret nr. 10-12 numai pe bază de legitimație de serviciu sau însoțiți de un coleg care să vină să îi preia de la intrare.

Jandarmii de la pază au obligația să verifice toate obiectele cu care o persoană intră sau iese din incinta Ministerului, iar dacă pentru un obiect sau un bun angajatul nu are documente justificative, jandarmii sună la directorul general al direcției în care lucrează acea persoană.

”În situația în care jandarmii găsesc asupra salariaților Ministerului Educației bunuri pentru care aceștia nu pot prezenta documentele justificative, vor informa de îndată directorul general al direcției din care face parte”, potrivit documentului menționat.

Foto: Google Earth

Exit mobile version