Edupedu.ro – în top 3 cele mai citate site-uri de știri din România, în luna iunie / G4Media.ro pe primul loc, Economedia – în top 5 surse din online

Cele mai citite surse de știri online – iunie 2023 / Sursa: MediaTrust

Edupedu.ro s-a numărat și în luna iunie, printre cele mai citate site-uri de știri din România, potrivit unei analize publicate miercuri de MediaTrust. Aceeași monitorizare arată că G4Media.ro a rămas și luna trecută site-ul de știri cu cele mai multe citări, apărând, totodată, și în top cinci cele mai citate surse din media. În rândul surselor din online, Edupedu.ro este pe poziția a 3-a, iar Economedia.ro, site fondat de echipa care conduce G4Media.ro, se află de asemenea în top 5.

Potrivit monitorizării, Edupedu.ro s-a aflat pe locul 3 în rândul surselor de știri din online, în iunie, cu  în top 5 cele mai citate surse de știri din online, cu 196 de citări în alte medii.

Top 5 cele mai citate site-uri de știri – mai 2023, potrivit MediaTrust:

1 – G4Media.ro

2 – Hotnews.ro

3 – Edupedu.ro

4 – Economedia.ro

5 – Ziare.com 

Despre Edupedu.ro, analiza MediaTrust notează că a fost “citat de alte surse media din țară de 196 de ori, cu cea mai citată știre referitoare la ministrul Educației care a cerut o verificare informatică după ce, cu o seară înaintea probei de română de la Bacalaureat și chiar în timpul examenului, au fost foarte multe căutări pe internet ale expresiei ‘bună seamă’, elevilor cerându-li-se la examen să indice sensul acestei expresii.”

În luna iunie, Edupedu.ro a înregistrat 3.384.465 vizitatori unici, cu 8.733.210 vizite și 12.915.703 afișări. Site-ul s-a aflat în top 5 cele mai citate site-uri de știri din România și în luna mai, dar și în martie a.c..

În luna iunie, clasamentul general al celor mai citate surse este condus de Digi 24, Antena 3 CNN, Fanatik, Adevărul, G4Media.ro:

Cele mai citate surse din media – iunie 2023 / Sursa: MediaTrust

Cele mai citate surse de știri – alte medii:

Exit mobile version