Edupedu.ro, în primele cinci cele mai citate site-uri de știri din România, în martie / G4Media.ro, pe primul loc – analiză MediaTrust

390 de vizualizări
Edupedu.ro s-a numărat, în luna martie, printre cele mai citate cinci site-uri de știri din România, potrivit unei monitorizări prezentate miercuri de MediaTrust. G4Media.ro a rămas și luna trecută lider pe online, din punct de vedere al citărilor, iar în clasamentul general s-a aflat pe poziția a treia, potrivit analizei menționate.

Monitorizarea precizează că Edupedu.ro s-a situat pe locul 4 în clasamentul citărilor – surse online, cu 168 de mențiuni în alte media între 1 și 31 martie a.c..

Top 5 citări – surse online, conform monitorizării MediaTrust:
  • G4Media.ro – 516 citări
  • HotNews.ro – 310 citări
  • Evz.ro – 242 citări
  • Edupedu.ro – 168 citări
  • Observatornews.ro – 154 citări.

G4Media.ro a fost lider pe segmentul online, în rândul celor mai citate surse media, și în luna februarie.

Luna trecută, Edupedu.ro a înregistrat 2.044.543 vizitatori unici, totalizând 4.059.771 vizite și 5.728.661 de pagini afișate, potrivit datelor Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Clasamentul general al celor mai citate media este condus de posturile de știri Digi 24 și Antena 3 ( cu 632, respectiv 613 mențiuni), urmate de G4Media pe locul 3 și publicațiile Fanatik și Adevărul.

(Grafic: Cele mai citate surse în martie 2023 – analiză MediaTrust)

Cele mai citate surse – alte medii:

  • TV: Digi 24, Antena 3, DigiSport, ProTV, ProfitNewsTV
  • Radio: Europa FM, RFI, Digi FM, Pro FM, România Actualități
  • Presă Scrisă: Fanatik, Adevărul, Ziarul Financiar, Libertatea, Gazeta Sporturilor

Studiul analizează știrile difuzate și articolele publicate de peste 30 de posturi de radio și de televiziune, peste 100 de surse din presa scrisă, peste 3000 de surse online care publică regulat știri și articole noi.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Anchetă la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce Virgil Păunescu, șeful centrului Oncogen, a anunţat că şi-ar fi administrat vaccinul pe care îl dezvoltă împotriva coronavirusului și care nu a fost omologat: Riscul este ca toată această cercetare să fie declarată nulă

Conducerea Spitalului Judeţean Timişoara va face o anchetă internă după ce Virgil Păunescu, șeful Institutului de cercetare Oncogen, care se află în subordinea unităţii medicale, a anunţat că a creat…
Vezi articolul