Edupedu.ro – în top 5 cele mai citate site-uri de știri din România, în luna mai / G4Media.ro se menține pe primul loc – analiză MediaTrust

Cele mai citite surse de știri online - mai 2023 / Sursa: MediaTrust

Edupedu.ro s-a numărat din nou, în luna mai, printre cele mai citate site-uri de știri din România, potrivit unei analize publicate miercuri de MediaTrust. Aceeași monitorizare arată că G4Media.ro a rămas și luna trecută site-ul de știri cu cele mai multe citări, apărând, totodată, și în top cinci cele mai citate surse din media.

Potrivit monitorizării, Edupedu.ro s-a aflat pe locul 4 în top 5 cele mai citate surse de știri din online, cu 187 de citări în alte medii.

Top 5 cele mai citate site-uri de știri – mai 2023, potrivit MediaTrust:

1 – G4Media.ro

2 – HotNews.ro

3 – Observatornews.ro

4 – Edupedu.ro

5 – Stiripesurse.ro

Despre Edupedu.ro – care a intrat în top 5 surse online și în luna martie – analiza citată menționează că site-ul “revine în topul celor mai citate surse media din online, direct pe locul patru, cu 187 citări în alte medii. Redacția edupedu.ro a relatat intens situația legată de greva din Educație, despre negocierile dintre Sindicate și Guvern, nemulțumirile personalului din educație, subiecte citate intens de celelalte redacții”.

În luna mai, Edupedu.ro a înregistrat 2.511.225 vizitatori unici, cu 5.658.863 vizite și 7.807.018 afișări, potrivit datelor Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI)..

În luna mai, clasamentul general al celor mai citate surse online este condus de Antena 3 CNN, Digi 24, Fanatik, G4Media.ro, Adevărul:

Cele mai citate surse din media – mai 2023 / Sursa: MediaTrust

Cele mai citate surse de știri – alte medii:

Exit mobile version