Evenimente pentru elevii interesați de spațiul cosmic: Cosmonautul român Dumitru Prunariu și un expert al Agenției Spațiale Europene explică modul cum ne apărăm de asteroizi și cum le putem folosi resursele

Foto: MCID

Cosmonautul român Dumitru Prunariu și expertul Ian Carnelli de la Agenția Spațială Europeană (ESA) le vor vorbi elevilor din București interesați de spațiu, în cadrul a două evenimente găzduite în licee bucureștene, despre rolul asteroizilor în formarea universului, despre cum se protejează oamenii de asteroizi și despre cum pot fi folosite resursele acestora, potrivit unei informări transmise de Ministerul Cercetării. 

Evenimentele sunt gratuite și deschise către toți elevii vorbitori de limba engleză, interesați de spațiul cosmic. Este vorba despre două sesiuni de prezentări și dezbateri, care vor avea loc astfel: 

Evenimentul este organizat de Fundația “Asteroid” din Luxembourg, în colaborare cu mai multe școli și licee din București. Despre eveniment, la care vor participa cosmonautul Dumitru Prunariu și Managerul de misiune ESA Ian Carnelli:

Exit mobile version