Exclusiv G4Media: Unde se vor vaccina bucureștenii – 200 de puncte vor fi deschise în Capitală, cele mai multe la Romexpo, Circul Metropolitan, Palatul Copiilor, în malluri și spitale

Foto: © Eduardo Terrataca | Dreamstime.com

Aproximativ 200 de puncte de vaccinare anti-COVID vor fi deschise în Capitală, cele mai multe urmând să fie organizate la Romexpo, Circul Metropolitan, Palatul Copiilor, în malluri și spitale, a declarat, luni, pentru G4Media.ro, șefa Direcției de Sănătate Publică (DSP) București, Oana Nicolescu.

Oana Nicolescu a precizat că au fost verificate într-un interval de 7-10 zile circa 80-90 de spații pentru organizarea centrelor de vaccinare, iar dintre acestea au fost selectate cele care să asigure cele mai bune condiții, să fie cunoscute de oameni și să se poată ajunge ușor la acestea.

Toate centrele de vaccinare vor trebui să fie avizate și funcționale până în 15 ianuarie. În fiecare centru vor fi mai multe puncte de vaccinare, în funcție de mărimea locațiilor.

Citeșt articolul integral și vezi lista centrelor de vaccinare pe G4Media.ro

Foto: © Eduardo Terrataca | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version