Fraude descoperite în școli din cinci județe, la Bacalaureat 2021 – sesiunea de toamnă / Fotografii cu subiectele au ajuns online în timpul probelor

Simulările pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională

Foto: © Iakov Filimonov | Dreamstime.com

Fraude la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, au fost descoperite în cinci școli din cinci județe, fotografii cu subiectele de la examen ajungând în mediul online chiar în timpul probelor, relatează B1 TV. Sursa citează declarații făcute la Digi 24 de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, potrivit căruia vor fi aplicate sancțiuni drastice în cazul elevilor responsabili.

Conform sursei citate, în timpul examenului de miercuri, desfășurat în cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2021, mai mulți tineri au distribuit subiectele pe un grup de Facebook, astfel ele fiind publice chiar înainte de încheierea probei. Liceele în care s-au înregistrat fraudele sunt în județele Brăila, Brașov, Gorj și Dolj.

Ministrul Educației la Digi 24, citat de B1 TV:

Foto: © Iakov Filimonov | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version