Gabriel Liiceanu, despre proiectul președintelui, ”România Educată”: E ceva mult mai dramatic decât un eșec / Nimeni nu poate să știe cum vom ieși din depresia de stat mafiotizat în care ne aflăm

Gabriel Liiceanu / Foto: © Marian Mocanu | Dreamstime.com

Scriitorul Gabriel Liiceanu consideră că Proiectul România Educată nu reprezintă doar un eșec, ci este ceva ”mult mai dramatic” de atât, menționând că președintele Klaus Iohannis nu poate spune un singur lucru făcut în orizontul acestui proiect, scrie G4Media.ro. ”Nimeni nu poate să ştie cum vom ieşi din depresia de corupţie generalizată, de stat mafiotizat în care ne aflăm”, a explicat Gabriel Liiceanu.

Gabriel Liiceanu a fost întrebat, duminică, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, dacă Proiectul România Educată este un eşec.

El a precizat că România Educată a produs “câteva cufere de hârtii”, dar nicio literă din proiect nu a trecut în realitate.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: © Marian Mocanu | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version