Gaudeamus rock la Absolvirus Party. Tudor Chirilă şi Vama organizează petrecere de absolvire pentru Generaţia 2020 în această seară la ora 19

Foto: Vama Music

Vama Absolvirus Party va fi online, live pe paginile de Facebook VamaTudor ChirilăKiss FM, pe canalurile de YouTube VamaMusic si Kiss FM si pe protvplus.ro. “Evenimentul e dedicat absolvenților promoției 2020, dar sunt bineveniți toți profesorii, părinții și prietenii care vor să le fie alături”, scriu organizatorii.

“Un concert Vama pentru elevii și studenții care termină liceul sau facultatea și care vor să-și ia rămas bun unii de la alții. Și pentru profesorii lor. Am organizat un site vamamusic.ro unde toți cei care vor să participe sunt invitați să lase un mesaj video sau să facă o dedicație sau să urle de bucurie și să ne trimită urletul ăsta filmat”, scrie Tudor Chirilă pe blogul său.

“Am invitat și mulți oameni mișto să vorbească despre începuturile sau absolvirea lor. Să vorbească despre meseriille lor. În sfârșit, sperăm să putem conecta o bună parte din elevii și studenții 2020 care se află în situația de a lăsa în urmă o LUME. Hai să nu-i lăsăm să o facă oricum, nu ziceți?

E mult stres acum cu examene, sesiune, bac, dar mereu ar trebui să existe timp pentru singurul lucru cu adevărat important din viețile noastre: amintirile. Las mai jos o descriere a petrecerii noastre și de la tine, cel care citești asta am nevoie să dai vestea mai departe și să le spui alor tăi (elevi, studenți, profesori) despre Absolvirus Party 2020 și că nu-i costă nimic să participe”, mai scrie Chirilă.

Foto: Vama Music

Exit mobile version