Google Lab deschis în cadrul Universității Politehnica București – resurse pentru studenții care vor să-și dezvolte abilități de programare și dezvoltare de produse digitale

Sursa: Google Romania

Google a lansat, vineri, un Google Lab în cadrul Universității Politehnica din București, spațiu destinat studenților “care vor să-și dezvolte abilitățile de programare și de dezvoltare a produselor digitale, precum și celor care vor să devină antreprenori și specialiști în domeniul tehnologiei”. Hub-ul este găzduit de Facultatea de Automatică și Calculatoare a instituției.

Google Lab le oferă studenților “acces la cursuri și workshop-uri, școli de vară, programe de internship, dezbateri și invitați din lumea academică și tehnică, concursuri de tip hackathon și granturi”. Subiectele școlilor de vară programate în următoarele luni: 

“UI/UX, IoT programming, Deep Learning for Computer Vision sau Android Basics in Kotlin, ateliere de codare, îndrumarea studenților de licență în Inginerie pentru a-și finaliza proiectele de diplomă de licență, o serie de granturi pentru studenții la doctorat și master pentru cercetare în domeniile IoT (Internet of Things) și wearables, precum și întâlniri lunare și cursuri în cadrul Software Engineering Career Program”. 

Potrivit unui comunicat de presă, inteligența artificială și tehnologiile emergente vor fi în centrul atenției. Vor fi organizate și evenimente trimestriale Google Tech Talks, cu specialiști ai companiei.

Exit mobile version