Guvernul britanic intenționează să scoată în afara legii “fabricile de eseuri” folosite de studenți contra cost pentru a trișa

Foto: © Richard Villalon | Dreamstime.com

“Fabricile de eseuri sunt complet lipsite de etică și profită subminând munca grea pe care o fac majoritatea studenților. Luăm măsuri pentru a interzice aceste servicii de înșelăciune”, a declarat ministrul adjunct al educației din Marea Britanie, Alex Burghart.

La ora actuală, operează peste 1.000 de fabrici de eseuri în funcțiune, potrivit Agenției de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior, organism de reglementare a standardelor în universitățile din Marea Britanie.

Un purtător de cuvânt al agenției a declarat că decizia “trimite un semnal clar”, dar că sectorul învățământului superior trebuie să colaboreze pentru a elimina aceste “activități lipsite de scrupule”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto © Richard Villalon | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version