Întâlniri cu specialiști ai Agenției Spațiale Europene (ESA), curs despre știința primului ajutor și atelier de jurnalism științific- câteva dintre activitățile de la Bucharest Science Festival, care începe miercuri și la care pot participa și profesori

Foto: Bucharest Science Festival

Bucharest Science Festival se desfășoară în mai multe locații, timp cinci zile: între 28 septembrie și 2 octombrie, vor fi expoziții, conferințe și dezbateri, experimente și demonstrații, proiecții de documentare, scriu organizatorii într-un comunicat de presă.

Cea de-a 10-a ediție a Bucharest Science Festival are pregătite multe activități cu și pentru elevi, dar la care participă și profesori.

Ediția 2022 a Festivalului va avea loc în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, în mai multe locații din București. Intrarea este gratuită.

”De ce știința? De ce contează, de ce ar trebui să ne intereseze? Poate pentru că ne-a ajutat să devenim oameni sau pentru că ne influențează viața de zi cu zi și pentru că va juca un rol semnificativ în viitorul omenirii. Spunem des că vrem să lăsăm o lume mai bună copiilor noștri, așa că ar trebui să vedem cum ne poate ajuta știința să facem asta. Așadar, vă așteptăm la Bucharest Science Festival pentru a discuta despre potențialul pe care îl avem ca omenire și pentru a ne gândi, împreună, la viitor!”, a declarat Toma Pătrașcu, directorul festivalului. 

Câteva evenimente din calendarul Bucharest Science Festival la care profesorii pot participa împreună cu elevii: 

Din program mai fac parte expoziții și science café-uri, întâlniri cu specialiștii Agenției Spațiale Europene (ESA) și vizite în laboratoare, unde puteți discuta direct cu cercetătorii. Detalii despre programul complet al festivalului găsiți aici.

Exit mobile version