Iohannis, întrebat de un student dacă merită ca tinerii să rămână în țară: Merită, dar sunt perfect de acord că e binevenit un stagiu afară

Foto: Facebook Klaus Iohannis

“Merită să rămâneți în țară, dar sunt perfect de acord că e binevenit un stagiu afară”, a declarat Klaus Iohannis, candidat pentru al doilea mandat de președinte, în cadrul dezbaterii pe care a organizat-o la SNSPA. În răspunsul la întrebarea unui student, Iohannis a spus că a fost “15 ani dascăl, am fost în toți anii și diriginte și întodeauna le-am spus elevilor: mergeți și studiați poate și în altă parte, dar veniți acasă”.

Întrebat dacă este important pentru un președinte să vorbească mai multe limbi străine, candidatul liberal la președinție, Klaus Iohannis, a răspuns: “Pe mine m-a ajutat. Dar să știți că în Consiliul European nu toată lumea vorbește limbi străine, asta ca să nu umblăm cu un mit. Dar e indicat ca președintele să cunoască măcar o limbă străină de largă circulație”.

Iohannis a vorbit și despre proiectul său pe educație, România educată, lansat în urmă cu 5 ani, în campania pentru primul mandat de președinte, și concretizat doar printr-un document.

Cele mai importante declarații făcute de Klaus Iohannis în domeniul educației, în conferința de la SNSPA:
Citește și:

 

Exit mobile version