Judecătorul Marius Iosif, care a anulat toate sesizările de plagiat în cazul doctoratului premierului Nicolae Ciucă, s-a pensionat. Președintele Iohannis a semnat decretul

Foto: Facebook.com / Marius Iosif

Judecătorul Marius Iosif, care a anulat toate sesizările de plagiat depuse la Consiliul de Analiză a Titlurilor Universitare (CNATDCU) în cazul doctoratului premierului Nicolae Ciucă, a ieșit la pensie după ce președintele Klaus Iohannis a semnat un decret în acest sens, scrie G4Media.ro.

Iosif a făcut cerere de pensionare, discutată de secția de judecători din Consiliul Superior al Magistraturii în luna iunie.

Judecătorul Marius Iosif, cel care a luat decizia anulării sesizărilor, a fost numit, în 2007, de către ministrul liberal de atunci al Justiției, într-o funcție în minister și, ulterior, în cea de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Iosif a refuzat accesul reporterului G4Media.ro la studierea acțiunii din dosarul intentat de Ciucă și nu a răspuns la întrebările legate de potențiala sa lipsă de obiectivitate în judecata speței.

Articolul integral, pe G4Media.ro.
Exit mobile version