Ligia Deca a ajuns la Liceul Tamasi Aron din Odorheiu Secuiesc, unde un elev a murit luni, și alte trei eleve sunt internate în spital / Marcel Ciolacu: Nu știu dacă se confirmă că s-au făcut anumite lucrări de curând în zonă, categoric că cei vinovați vor plăti fără nicio excepție

Foto:Google Street View

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat marți, că ministra Educației, Ligia Deca, va merge la internatul din Odorheiul Secuiesc. Oficialul a spus că așteapta datele din anchetă pentru a putea lua măsuri împotriva celor vinovați.

Conform TVR Info, Ligia Deca a ajuns la liceul din județul Harghita și discută deja cu conducerea instituției de învățământ. Luni seară, după o ședință la Ministerul Educației, instituția anunța că doi reprezentanți ai Ministerului Educației se deplasează la fața locului. 

„Știm cu toții ce s-a întâmplat astăzi, doamna ministru educației o să se deplaseze acolo și urmează să vadă locurile pentru ceilalți copii. Așteptăm ancheta cred că eram împreună cu domnul președinte Nicolae ciuca când anunțat domnul Arafat acest eveniment tragic. Important e să luăm măsuri, să vedem câte una, câte una, încercăm să le închidem. Nu știu dacă se confirmă că s-au făcut anumite lucrări de curând în zonă, categoric că cei vinovați vor plăti fără nicio excepție, păcat totuși că un copil și-a pierdut viața și am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Oricum, pe zona executivă s-au luat toate măsurile și am salvat o fetiță care a fost scoasă de sub dărâmături tot în stop cardiac și foarte curând, chiar dacă a fost descoperit al patrulea copil, un băiețel, el n-am mai putut fi salvat“, a declarat Marcel Ciolacu.

Exit mobile version