OFICIAL Școlile și grădinițele de stat și private se închid începând de miercuri, 11 martie, și până pe 22 martie, din cauza coronavirusului. Orban: Grija noastră este de a-i feri pe copii de orice risc de contaminare. Am lăsat un timp de adaptare părinților

Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Toate școlile și grădinițele din România, de stat și private, vor fi închise începând de miercuri, 11 martie, și până pe 22 martie. Comitetul național pentru situații de urgență a decis luni seară “suspendarea cursurilor în învățământul preuniversitar pe o perioadă limiată, cu posibilitate de prelungire”, a anunțat premierul Ludovic Orban.

“Este vorba despre perioada 11-22 martie inclusiv”, a declarat premierul Ludovic Orban, la finalul ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Întrebat ce măsuri a luat pentru a ajuta părinții, șeful Executivului a precizat că școlile nu se vor închide de mâine, ci de poimâine. “Am lăsat un timp de adaptare pentru ca părinții să găsească o soluție să aibă grijă de copii în perioadele când se duc la lucru”, a susținut Orban.

Ludovic Orban – cele mai importante declarații la finalul ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență:
Monica Anisie, ministrul Educației:
Marcel Vela, ministrul de Interne:
Victor Costache, ministrul Sănătății:

VIDEO Declarații de presă, la sediul MAI, la finalul ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență: 

 

Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea

Citește și:

 

 

 

 

Exit mobile version