VIDEO Vaccinarea profesorilor ar putea începe de la sfârșitul lunii ianuarie – Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Vaccinarea profesorilor poate începe de la finalul lunii ianuarie – începutul lunii februarie. În total, 1,5 milioane persoane care deservesc activități esențiale vor fi vaccinate în etapa a doua (inclusiv profesorii), a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Valeriu Gheorghiță.

Declarații principale:

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte CNCAV Andrei Baciu, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, Adriana Pistol, și doctorul Călin Alexandru, Departamentul pentru Situații de Urgență participă, de asemenea, la conferința de presă la Guvern pe tema campaniei naționale de vaccinare.

Potrivit strategiei de vaccinare împotriva Covid-19, profesorii vor fi vaccinați în a doua parte a etapei a II-a. Astfel:

Exit mobile version