Orban, despre solicitarea lui Cioloș: Să ceri demisia ministrului Educației cu o zi înainte de începerea școlii mi se pare o politizare dramatică a subiectului, cu atât mai mult cu cât dna Monica Anisie a fost secretar de stat în mandatul său

“Începerea anului școlar este o necesitate. Și așa 4 luni de zile, din cauza pandemiei, din cauza stării de urgență cursurile au fost online, într-o adaptare care practic a generat o situație în care este necesară începerea școlii”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Șeful executivului a afirmat că “orice părinte care își iubește copilul știe că fiecare copil are nevoie de procesul educațional. Acest proces educațional este fundamental în dezvoltarea fiecărui elev. (…) Îi rog pe părinți să aibă încredere, să le spună copiilor lor să respecte măsurile de siguranță sanitară”.

Întrebat cum comentează faptul că liderul PLUS, Dacian Cioloș, a cerut demisia ministrului Educației, Ludovic Orban a răspuns: “Acum o lună dl Cioloș cerea depolitizarea educației. Să ceri demisia ministrului Educației cu o zi înainte de începerea școlii mi se pare o politizare dramatică a subiectului, cu atât mai mult cu cât dna Monica Anisie a fost secretar de stat la Ministerul Educației în timpul guvernării Cioloș. Atunci era bună și acum, când nu mai e în aceeași formă de guvernare cu dumnealui, nu mai e bună?”

Ludovic Orban, cele mai importante declarații:
Citește și:
Dacian Cioloș: Monica Anisie ar trebui să plece de la minister de urgență / Până ieri, cerea adeverințe de la toți elevii, astăzi doamna Anisie zice că nu mai e nevoie. Până ieri, era nevoie de „pepsiglas”, azi nu mai trebuie

Exit mobile version