MAE: Ministrul Aurescu a dispus rezilierea contractului de închiriere încheiat pentru directoarea ICR Londra / Catinca Maria Nistor a refuzat apartamentul gratuit și statul îi plătește o chirie de 6.500 de lire pe lună

Foto: Captură - Youtube.com

Ministerul de Externe anunță, printr-un comunicat, că ministrul Bogdan Aurescu a dispus rezilierea în perioada imediat următoare a contractului de închiriere încheiat de Institutul Cultural Londra pentru directoarea Catinca Maria Nistor, scrie G4Media.ro.

Este vorba de un contract de închiriere a unui apartament în centrul capitalei londoneze, după cum a dezvăluit Libertatea.

Acum, ministerul de Externe anunță că după rezilierea contractului, reşedinţa directorului ICR Londra va stabilită în sediul institutului, de la adresa 1st Belgrave Square. Şeful diplomaţiei române a dispus şi verificarea situaţiei tuturor contractelor similare.

Din 2006 și până recent, toți directorii filialei Institutului Cultural Român (ICR) din Londra au locuit într-un apartament aflat chiar în clădirea în care funcționează instituția. Venită în aprilie, actrița Catinca Maria Nistor a refuzat această locuință. – detalii aici

Citește articolul integral pe G4Media.ro.
Exit mobile version