MAE: Ministrul Aurescu a dispus rezilierea contractului de închiriere încheiat pentru directoarea ICR Londra / Catinca Maria Nistor a refuzat apartamentul gratuit și statul îi plătește o chirie de 6.500 de lire pe lună

365 de vizualizări
Foto: Captură – Youtube.com
Ministerul de Externe anunță, printr-un comunicat, că ministrul Bogdan Aurescu a dispus rezilierea în perioada imediat următoare a contractului de închiriere încheiat de Institutul Cultural Londra pentru directoarea Catinca Maria Nistor, scrie G4Media.ro.

Este vorba de un contract de închiriere a unui apartament în centrul capitalei londoneze, după cum a dezvăluit Libertatea.

  • Apartamentul este situat în apropiere de Harrods, un celebru magazin londonez, iar chiria lunară este de 6.500 de lire sterline pentru 120 mp. La care se adaugă celelalte cheltuieli.

Acum, ministerul de Externe anunță că după rezilierea contractului, reşedinţa directorului ICR Londra va stabilită în sediul institutului, de la adresa 1st Belgrave Square. Şeful diplomaţiei române a dispus şi verificarea situaţiei tuturor contractelor similare.

Din 2006 și până recent, toți directorii filialei Institutului Cultural Român (ICR) din Londra au locuit într-un apartament aflat chiar în clădirea în care funcționează instituția. Venită în aprilie, actrița Catinca Maria Nistor a refuzat această locuință. – detalii aici

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like