Mai multe școli din județul Neamț suspendă cursurile, marți, 9 ianuarie, din cauza vremii, anunță inspectoratul școlar / Părinții vor fi informați pe grupurile de Whatsapp

Foto: © Romrodinka | Dreamstime.com

În zonele afectate de ninsori din județul Neamț, ISJ anunță că mai multe școli vor fi închise, iar directorii vor fi anunțați pentru a informa la rândul lor elevii, în special navetiști, pentru a nu pleca spre școală, marți, spune prefectul de Neamț, Adrian Niță, pentru Ziar Piatra Neamt.

Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează unitățile de învățământ din zonele cu probleme și Ministerul Educației despre suspendarea cursurilor. Potrivit Instituției Prefectului Neamț, părinții vor fi informați pe grupurile de whatsapp, scrie Ziarpiatraneamt.ro.

„Directorii unităților de învățământ vor fi informați. Anunțul va fi făcut pe grupurile elevilor-părinților-diriginților, pentru ca elevii navetiști din zonele precizate să nu se pornească la drum către unitățile de învățământ spre care fac naveta. Directorii unităților de învățământ vor anunța diriginții pentru a se motiva lipsa”, a mai precizat prefectul de Neamț, Adrian Niță.

Unități de învățământ care își vor suspenda marți, 9 ianuarie, cursurile:

Foto: © Romrodinka | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
LISTA Școli închise marți, 9 ianuarie, în județul Iași, din cauza ninsorii. Cursurile sunt suspendate
Exit mobile version