Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, declară că și-a dorit să adopte un copil: Acum nu îmi pot asuma o responsabilitate enormă, care presupune timp și atenție

Maia Sandu / Foto: Facebook.com - Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că, anterior, s-a gândit să adopte un copil, dar acum nu poate face acest lucru deoarece este ocupată, transmite agenția TASS, citată de Rador.

„Acum nu îmi pot asuma o responsabilitate enormă, care presupune timp și atenție. Am analizat doar care este procesul, care sunt etapele prin care trebuie să treci (în timpul procedurii de adopție – nota TASS). Asta e tot ce am făcut” – a răspuns Maia Sandu, la întrebarea unui jurnalist despre dorința de a se ocupa de creșterea unui copil adoptiv, adresată într-un interviu pentru canalul YouTube „Galben”.

Totodată, ea a adăugat că încă nu știe dacă vrea să o facă mai târziu. Maia Sandu are 49 de ani, este singură și nu are copii. Totodată, preşedintele moldovean și-a exprimat îngrijorarea cu privire la sistemul de adopție a copiilor din Moldova, care este complex şi predispus la corupție.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Exit mobile version