Scădere a numărului mediu zilnic de infectări în cazul elevilor și al personalului din școli, anunțată de Ministerul Educației: 22 cazuri pe zi la elevi în perioada 8-15 martie, față de 38 anterior

Vaccinul pentru Covid-19

Foto: © Chayakorn Lotongkum | Dreamstime.com

A scăzut numărul mediu zilnic de infectări în cazul elevilor și al personalului din școli, anunță Ministerul Educației. 22 de cazuri pe zi a fost media elevilor confirmați cu COVID-19 în perioada 8-15 martie 2021, față de 38 în perioada anterioară, se arată într-un comunicat remis Edupedu.ro.

“Se constată o scădere a numărului mediu zilnic de infectări, atât în cazul elevilor, cât și al personalului, comparativ cu perioada de raportare anterioară (1-10 martie)”, informează Ministerul Educației. De remarcat că a crescut, însă, numărul de clase/grupe cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate.

Comunicatul integral al Ministerului Educației:

“Situație epidemiologică la nivelul unităților de învățământ preuniversitar în perioada 8-15 martie 2021

În perioada 8-15 martie 2021, în unitățile de învățământ preuniversitar, situația epidemiologică este următoarea:

Se constată o scădere a numărului mediu zilnic de infectări, atât în cazul elevilor, cât și al personalului, comparativ cu perioada de raportare anterioară (1-10 martie):

Reiterăm importanța respectării tuturor regulilor privind prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, precum și importanța testării în școli, alături de susținerea campaniei de vaccinare a personalului din educație.

BIROUL DE PRESĂ Ministerul Educației”

Exit mobile version