DOCUMENT Ministerul Educației convoacă profesorii la cursuri online de formare, pentru predare online: “instruirile” digitale încep joi, la ora 10:00. Ce aplicații vor fi explicate

Formatori pentru profesori de gimnaziu

Foto: Pixabay.com

Ministerul Educației anunță profesorii din preuniversitar că de mâine, 19 martie, începe o sesiune de instruiri online pentru dezvoltarea competențelor digitale. Primul webinar debutează la ora 10:00 și va fi difuzat pe pagina de Facebook a proiectului CRED, anunță Ministerul, într-o notă trimisă astăzi către toate inspectoratele școlare județene.

UPDATE: VIDEO AICI Webinarul pentru profesori în care cadrele didactice sunt formate să folosească aplicațiile Teams și Office365, pentru predarea online

Formarea profesorilor va fi realizată de echipa proiectului CRED, iar aplicațiile și platformele în care Ministerul Educației își specializează cadrele didactice sunt Teams/Office 365, Google Meet, Zoom, Livresq și Google Classroom.

Programul instruirii online a profesorilor:

Instruirile vor avea loc în transmisie LIVE sau vor fi înregistrate și difuzate pe Youtube Educred și pe pagina de Facebook a proiectului CRED, precizează Ministerul Educației.

 

 

 

Exit mobile version