Ministerul Sănătății: Copiii trebuie să evite locurile de joacă aglomerate / Dovezile curente sugerează că noul coronavirus poate rămâne pe suprafețe din diferite materiale pentru ore și chiar zile

Foto: Pixabay.com

Ministerul Sănătății precizează că dovezile curente sugerează că noul coronavirus poate rămâne pe suprafețe din diferite materiale pentru ore și chiar zile și, de aceea, copiii trebuie să evite locurile de joacă aglomerate.

„Dovezile curente sugerează că noul coronavirus poate rămâne pe suprafețe din diferite materiale pentru ore și chiar zile. De aceea este recomandată ca măsură de precauție evitarea atingerii acelor suprafețe care vin în contact cu un număr mare de persoane. Dacă totuși facem asta, atunci trebuie să ne spălăm apoi imediat pe mâini”, este mesajul distribuit pe Facebook de Ministerul Sănătății vineri dimineață.

Sursa: Ministerul Sănătății

Ministerul amintește, într-o altă postare, că reducerea contactului între persoane (distanţarea socială) este una din cele mai importante măsuri pe care fiecare dintre noi le poate lua în această perioadă.

Foto: Pixabay.com

Citește și:

 

 

 

 

Exit mobile version