Ministrul Digitalizării: în educația digitală “nu cred că soluțiile cele mai bune trebuie să vină de la atotștiutorul stat”, ci din privat și societatea civilă / “Vrem să urmăm modelul estonian”, cu o alianță națională pentru competențe digitale

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com

“Știu că Estonia are (…) un fel de alianță națională pentru îmbunătățirea competențelor digitale. Și vreau să fac un lucru similar”,  cu firme IT naționale și internaționale, a spus, duminică, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, Întrebat fiind, într-o conferință, în legătură cu educația digitală, el a afirmat că în acest domeniu soluțiile ar trebui să vină mai degrabă din mediul privat și societatea civilă.

“Vrem să urmăm modelul estonian, să avem o alianță națională pentru promovarea competențelor digitale și să punem la masă toți acești actori” din domeniu, a spus același ministru în declarații pe marginea conferinței.

Răspunzând la o întrebarea primită în cadrul evenimentului, referitoare la educația digitală, el a spus:

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version