Model de fișă de prezență pentru învățământul preșcolar, obligatoriu de luni 16 noiembrie – cum să completeze educatorii orele online de la grădiniță

Foto: Pexels.com

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a trimis grădinițelor un model de fișă de prezență, care va trebui să fie obligatoriu completat din data de luni, 16 noiembrie. Activitățile ar trebui să se desfășoare online și în învățământul preșcolar în această perioadă, iar educatorii trebuie să completeze condica și fișa de prezență, potrivit regulamentelor în vigoare.

Inspectoratul Mureș le transmite directorilor de grădinițe, sau de școli care au în subordine grădinițe, că începând de luni, 16.11.2020, se va completa “Fișa de prezență”, unică pentru toate educatorele.

Fișa de prezență se trimite către diresctorul unității de învățământ săptămânal, iar la finalul lunii va fi semnată, ștampilată și arhivată de director, potrivit unei adrese trimise de Ministerul Educației. Despre această adresă Edupedu.ro a scris încă din luna octombrie.

După modelul oferit, fișa de prezență va fi completată pentru fiecare tură, de fiecare educatoare, cu activitățile făcute online și offline. Inspectoratul recomandă activități în intervalul 8-13 pentru tura 1, plus 3 ore de pregătire metodico-științifică, prin acest model deja completat.

Este dat exemplu pentru primele două zile din această săptămână:

Modelul de Fișă de prezență poate fi descărcat de aici:

Foto: Pexels.com

Exit mobile version