O clasă de la Colegiul Naţional Pedagogic din Timișoara a trecut online, din cauza creşterii numărului de cazuri COVID-19

Foto: © Vitaliy Nazarenko - Dreamstime.com

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, a anunţat miercuri că la Colegiul Naţional Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a recomandat suspendarea activităţii cu prezenţă fizică şi trecerea în online, din cauza creşterii numărului cazurilor de COVID-19.

„Este o clasă de gimnaziu, unde s-au înregistrat şapte cazuri de elevi cu SARS-CoV-2 confirmaţi. Conducerea şcolii a hotărât, prin Consiliul de Administraţie (CA), suspendarea activităţii cu prezenţă fizică, în baza recomandării DSP şi cu respectarea prevederilor din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Învăţământului Preuniversitar (ROFUIP)”, a explicat Aura Danielescu.

Aceasta a mai spus că „nu mai este nevoie de alte hotărâri, se merge exclusiv pe hotărârea CA, ca urmare a prevederilor din ROFUIP”.

Foto: © Vitaliy NazarenkoDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version