Ofertele liceelor din Capitală pentru absolvenții de gimnaziu – la Târgul Liceelor din București, în acest weekend

Foto: © Tyler Olson | Dreamstime.com

Târgul de Oferte Educaționale din București, în care liceele din Capitală își prezintă ofertele pentru elevii de gimnaziu, are loc în perioada 25-26 iunie, în incinta Colegiului Național “Octav Onicescu”, potrivit unui comunicat al Consiliului Municipal al Elevilor București.

Evenimentul include ofertele prezentate de 55 de licee de stat sau private, cu profiluri teoretice, tehnice, vocaționale și profesionale, pentru absolvenții de anul acesta sau pentru cei care se pregătesc să intre la liceu în anii următori.

“Singurul târg de licee fizic” poate fi vizitat la liceul din Sectorul 4 între orele 11.00-17.00. Lista liceelor și repartizarea lor pe zile se află aici.

Târgul va include standuri pentru ONG-uri, pentru activități de voluntariat și pentru inițiative ale adolescenților. Accesul este liber.

Foto: © Tyler Olson | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version