Ofertele liceelor din Capitală pentru absolvenții de gimnaziu – la Târgul Liceelor din București, în acest weekend

6.437 de vizualizări
Foto: © Tyler Olson | Dreamstime.com
Târgul de Oferte Educaționale din București, în care liceele din Capitală își prezintă ofertele pentru elevii de gimnaziu, are loc în perioada 25-26 iunie, în incinta Colegiului Național “Octav Onicescu”, potrivit unui comunicat al Consiliului Municipal al Elevilor București.

Evenimentul include ofertele prezentate de 55 de licee de stat sau private, cu profiluri teoretice, tehnice, vocaționale și profesionale, pentru absolvenții de anul acesta sau pentru cei care se pregătesc să intre la liceu în anii următori.

“Singurul târg de licee fizic” poate fi vizitat la liceul din Sectorul 4 între orele 11.00-17.00. Lista liceelor și repartizarea lor pe zile se află aici.

Târgul va include standuri pentru ONG-uri, pentru activități de voluntariat și pentru inițiative ale adolescenților. Accesul este liber.

Foto: © Tyler Olson | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

EXCLUSIV Profesor universitar la Kiev, Ucraina: Toți colegii vor continua să predea online / Le-am spus studenților mei să fie calmi, să nu se panicheze

Sistemul de educație preuniversitar a fost complet suspendat în Ucraina joi dimineață, iar universitățile au acționat în baza autonomiei, unele alegând să își suspende cursurile pe moment. La Universitatea Națională…
Vezi articolul