Olimpicii români la informatică au obținut 6 medalii la Turneul Internațional de Informatică Shumen 2019

Olimpicii români la informatică au obținut 6 medalii la Turneul Internațional de Informatică Shumen 2019
Olimpicii români au obținut șase premii la Turneul Internațional de Informatică Shumen 2019: două medalii de argint și patru medalii de bronz, anunță Ministerul Educației. Distincțiile au fost primite de echipele României de juniori și seniori. La competiţia din Bulgaria au participat peste 60 de elevi din 9 state.

La Turneul Internațional de Informatică Shumen 2019 au concurat elevi din Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Kazahstan, Moldova, România, Rusia, Ucraina şi Serbia.

Medaliile de argint de la Turneul Internațional de Informatică Shumen 2019 au fost câștigate de:
Medaliile de bronz, la seniori, au intrat în posesia elevilor:
Medaliile de bronz, la juniori:

Olimpicii români – cele două loturi au fost coordonate de profesorii Marcel Drăgan (Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” din Sibiu) și Dan-Octavian Dumitrașcu (Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung, jud. Argeş) și de studenții Livia Măgureanu (Universitatea din București și Denis-Andrei Banu (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi).

Foto: edu.ro

Competiţia s-a desfăşurat în Bulgaria (Shumen), în perioada 20-24 noiembrie, cu participarea a peste 60 de concurenți (seniori și juniori) din Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Kazahstan, Moldova, România, Rusia, Ucraina şi Serbia.

Știre în curs de actualizare

Exit mobile version