Orban, ultimatum dat miniștrilor Educației și Sănătății: În cursul zilei de astăzi să ajungeți la o formă aproape definitivă a ordinului pentru deschiderea școlilor, astfel încât marți să fie comunicat

Ultimatum dat miniștrilor Educației și Sănătății de premierul Ludovic Orban pe tema regulilor de deschidere a școlilor la începutul ședinței de Guvern de luni. “În cursul zilei de astăzi să ajungeți la o formă aproape definitivă a ordinului pentru deschiderea școlilor, astfel încât marți să fie comunicat”, le-a spus Orban lui Nelu Tătaru și Monicăi Anisie.

Ludovic Orban: Solicitarea mea e în cursul zilei de astăzi să ajungeți la o forma aproape definitiv a ordinului comun cu privire la reluarea școlii începerii anului școlar și cel mult mâine dimineață să avem o ședință cu doamna Raluca Turcan, astfel încât să putem să comunicăm mâine ordinul.

Nelu Tătaru: Astăzi după parlament ne întâlnim și definitivam…

Ludovic Orban: Da, și dacă aveți anumite diferențe de abordare pe anumite teme, împreună cu doamna vicepremier și cu dumneavoastră vom lua decizii astfel încât marți să fie comunicat, astfel încât trebuie să existe o predictibilitate să putem pune în mișcare întreg mecanismul de pregătire a școlilor în bune condiții”

Reamintim că Ghidul pentru redeschiderea școlilor a fost publicat în dezbatere publică pe 18 august sub forma unei anexe la un ordin comun al miniștrilor Sănătății și Educației. Până la această dată ordinul respectiv nu a fost semnat.

Știrea este în curs de actualizare

Foto: gov.ro

Exit mobile version