Părinte, la protestul din Piața Victoriei: “Nu vorbim doar despre salarizare, vorbim și despre respect, despre demnitatea acestei funcții, pe care, din păcate, profesorii au pierdut-o”

Sursă: Edupedu.ro

La mitingul din Piața Victoriei au venit, părinți care susțin protestul profesorilor. “Nu vorbim doar despre salarizare vorbim și despre respect, despre demnitatea acestei funcții, pe care din păcate au pierdut-o”, spune un părinte, Cătălina Neculau pentru Edupedu.ro.

Cătălina Neculau, părinte: “Sunt doar părinte, strict părinte, sunt președintele Asociației de părinți din școala unde învață copilul meu. Mi se pare justificată această luare de poziție a cadrelor didactice față de condițiile pe care le au. Nu vorbim doar despre salarizare vorbim și despre respect despre demnitatea acestei funcții, pe care din păcate au pierdut-o de asemenea vorbim și despre faptul că școlile au nevoie de dotări am nevoie de cat mai multe elemente pentru că acești profesori se poate atrage copiii către procesul educativ. Sunt foarte mulți profesori care ne spun că elevii se plictisesc la ore. Cu ce pot să-i atragi din ce în ce mai mult dacă tu nu ai baza material? Așa că susținem pe deplin protestul.

Părinții sunt alături de profesori, sunt aproximativ 840 de copii în școala noastră. Nu am auzit decât de la unul sau doi părinți ceva nemulțumiri. În rest suntem alături și susținem toate revendicările profesorilor”, a spus părintele.

Exit mobile version