Premierul Nicolae Ciucă a acceptat demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu / Urmează consultări în cadrul PNL și coaliției pentru a valida o propunere pe care să o trimită la Cotroceni

Nicolae Ciucă / Foto: gov.ro

“Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin Câmpeanu din funcția de ministru al educației”, a anunțat premierul pe Facebook. “Urmează să ne consultăm în Partidul Național Liberal și în cadrul coaliției de guvernare și să validăm, cu celeritate, propunerea pe care o voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, pentru funcția de ministru”, mai spune Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook, în care a anunțat că a acceptat demisia ministrului Educației Sorin Cîmpeanu, anunțată tot pe Facebook, în urmă cu aproape o oră.

“Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin Câmpeanu din funcția de ministru al educației. Îi mulțumesc pentru colaborarea de până acum și pentru proiectele demarate în beneficiul sistemului de educație.

În continuare, România are nevoie de stabilitate și coerență pentru a putea implementa reforma durabilă pe care ne-o dorim cu toții pentru învățământ. Urmează să ne consultăm în Partidul Național Liberal și în cadrul coaliției de guvernare și să validăm, cu celeritate, propunerea pe care o voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, pentru funcția de ministru.”

Exit mobile version