Președinta Asociației Elevilor din Constanța: Nu putem avea o Românie educată fără finanțare. Vom fi alături de profesori dacă continuă să lupte

Foto: presidency.ro

Președinta Asociației Elevilor din Constanța, Ariana Dudună, a declarat pentru Edupedu.ro că „nu putem avea o Românie educată fără finanțare. Vom continua să luptăm pentru finanțare și vom fi alături de profesori, dacă continuă să lupte”. Declarații au fost făcute după ce s-au încheiat discuțiile liderilor celor trei sindicate din Educație cu președintele Klaus Iohannis. Președinta Asociației Elevilor din Constanța a participat la discuții.

Liderii de sindicat, după discuțiile de la Cotroceni: Președintele a spus că e nevoie de un act normativ, că se angajează să gireze un acord, în cazul în care se va accepta / Profesorii vor decide dacă vor crede un acord politic

Ariana Dudună: „Au fost discutate mai multe aspecte referitoare la salarii și la greva generală. Mesajul pe care vrem să-l transmitem este că ne dorim o educație finanțată în mod adecvat. Nu putem avea o Românie educată fără finanțare. Vom continua să luptăm pentru finanțare și vom fi alături de profesori, dacă continuă să lupte.”

Edupedu.ro: Ce v-a spus președintele?

Ariana Dudună: Au fost anumite discuții referitoare la cum va fi încetată greva și care este soluția optimă pentru toți.

Articol în curs de actualizare

Exit mobile version