Președintele Iohannis, huiduit și apoi aplaudat la Iași: Românii așteaptă școli în care să-și ducă în siguranță copiii și unde aceștia să primească educație la cele mai înalte standarde

identitatea de gen în școli

Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit, ai apoi aplaudat vineri la Iași, în timpul discursului rostit cu ocazia aniversării a 161 de ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească, transmite G4Media.ro. Huiduielile s-au auzit în momentul în care șeful statului a spus că alegerile anticipate sunt necesare pentru a scăpa de PSD, dar și atunci când Iohannis a vorbit despre așteptările românilor cu privire la școală și educație.

“Românii așteaptă instituții publice performante, cu funcționari integri, profesioniști, onești și deschiși, infrastructură de transport modernă, spitale sigure și bine dotate, școli în care să-și ducă în siguranță copiii și unde aceștia să primească o educație la cele mai înalte standarde“, a susținut președintele.

Am încredere că actualul Guvern înțelege pe deplin nevoile pe care românii le au și că va lua în continuare măsuri concrete pentru a îndrepta toate lucrurile strâmbe. Primele luni au arătat clar că năzuințele oamenilor au fost auzite. Din Parlament, însă, PSD vrea să blocheze toate reformele, și de aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca România să se schimbe în bine”, a continuat Iohannis.

Amintim că Educația și Cercetarea au primit în Guvernul lui Iohannis 2,7% din PIB în Bugetul pe 2020, cea mai mică alocare din istoria recentă.

Cele mai importante declarații ale președintelui, la Iași:

Citește mai multe pe G4Media.ro
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
Citește și:

 

 

 

Exit mobile version