Profesor brașovean, reţinut pentru luare de mită / E acuzat că lua bani pentru note de trecere la examene

Foto: © Starast | Dreamstime.com

Un bărbat de 30 de ani, profesor la o școală postliceală din Brașov a fost reținut pentru luare de mită, anunță Brașov.net, citat de G4Media.ro.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au efectuat luni, 16 octombrie a.c., trei percheziții domiciliare într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de luare de mită și dare de mită, în urma cărora o persoană a fost reținută.

Se efectuează cercetări cu privire la un bărbat de 30 de ani care, în calitate de profesor al școlii postliceale, a pretins și primit, fără drept, în mod repetat, în perioada 2021-2023, sume de bani de la cursanții unității de învățământ private, în scopul de a-i promova pe aceștia la testele și examenele aferente disciplinelor predate de cadrul didactic.

Citește mai mult pe G4Media.ro

Foto: © Starast | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version