Profesor de informatică din Târgu Jiu, reținut după ce ar fi făcut sex cu o elevă în vârstă de 16 ani / Mama fetei i-a surprins într-un apartament

Foto: © Stanislaw Mikulski | Dreamstime.com

Un profesor de informatică din Gorj a fost reținut de polițiști pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, anunță Gazeta de Sud, citată de G4Media.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut marți pentru 24 de ore pe bărbatul, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Pe 5 decembrie 2022, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de către o femeie din comuna Logrești cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

Articolul integral, pe G4Media.ro.

Foto: © Stanislaw Mikulski | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version