Repartizare liceu 2022: Listele cu elevii romi au fost publicate de câteva inspectorate școlare – LISTA

Foto: © Tyler Olson | Dreamstime.com

Repartizarea elevilor romi la liceu a fost publicată doar de câteva inspectorate școlare județene. Potrivit calendarului oficial, listele cu elevii romi repartizați la liceu pe locurile destinate lor trebuie să fie publicate astăzi, 7 iulie.

7 iulie: Repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru rromi și comunicarea rezultatelor candidaților. Repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru rromi se face computerizat într-o sesiune distinctă, în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și pe baza opțiunilor completate în fișa de înscriere”, se arată în calendar.

Potrivit unei note, candidații nerepartizați pe locurile speciale pentru rromi, precum și cei care au fost repartizați dar care solicită, în scris, renunțarea la locul pe care au fost repartizați, pot solicita și primi o nouă fișă de înscriere pentru a putea participa la prima etapă de repartizare computerizată și admitere în învățământul liceal pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2022-2023.

Pentru elevii romi sunt 1.185 de locuri suplimentare în Capitală, conform Ministerului Educației.

Lista inspectoratelor școlare:

Articol în curs de actualizare

Foto: © Tyler Olson | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version