Știința distractivă și interactivă pentru copii la atelierele de vară – duminică 11 iunie și sâmbătă 17 iunie! Prima serie cuprinde cursuri și workshopuri de fizică, chimie, biologie și un curs de negociere pentru copii (P)

Foto: Freepik

Ai copii și vrei să experimenteze știința distractivă și interactivă prin workshopuri unice? LearnGate, un start-up în domeniul educației, lansează duminică 11 iunie și sâmbătă 17 iunie, cursurile și atelierele de vară pentru elevii de gimnaziu din București și Ilfov. Înscrie-ți copilul la workshopurile de fizică, chimie, biologie și negocieri susținute de profesori și specialiști, dă-i ocazia să descopere frumusețea științei prin experimente și aplicații practice și să-și cultive abilitățile de lider.

Prima serie de workshopuri și ateliere Learngate organizate în luna iunie:

Când copilul participă la atelierele LearnGate, o face pentru că:

Ce aduc workshopurile LearnGate?

Scopul LearnGate este să creeze un spațiu în care copiii să exploreze cunoașterea într-un mod diferit față de cel formal. Nu este o „școală”, ci mai degrabă „un loc de joacă” a minții.

Este un teren rezervat descoperirii, un loc în care să poată crește liber interesul copiilor de a afla cum funcționează lucrurile, în care să exploreze în mod practic concepte teoretice deja învățate și pe care pot să le să le vadă într-o altă lumină.

Pentru a facilita cât mai bine aceste procese, LearnGate deschide treptat câte o „poartă” prin care copiii să aibă acces la o experiență a cunoașterii oferită de experți care au obținut recunoaștere în domeniile lor în primul rând datorită faptului că își fac munca din pasiune. Astfel, LearnGate oferă copiilor cu vârste între 9 și 15 ani ateliere cu subiecte diverse, de la știință la comunicare, artă și hobbyuri.

Pentru că știința joacă un rol esențial în modul în care se dezvoltă piața de muncă a viitorului, workshopurile LearnGate, în acest domeniu, aduc elevilor de gimnaziu:

Pentru detalii, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.

Image by pressfoto on Freepik

Exit mobile version