UPDATE Școala 133 din București a fost evacuată, după ce elevii au acuzat “disconfort respirator” în urma procedurilor de igienizare din cauza gripei, anunță Inspectoratul Școlar. ISU: Au fost evaluați medical 23 de copii

Școala 133 din sectorul 4 al Capitalei a fost evacuată astăzi, după ce “câțiva elevi de clasa a VIII-a au acuzat un disconfort respirator” ca urmare a “procedurilor de igienizare efectuate”, a anunțat Inspectoratul Școlar al Municipiului București. Instituția a precizat că școala a cerut primăriei să fie igienizată, după ce 4 elevi au fost diagnosticați cu gripă. Igienizarea școlii s-a făcut luni, 20 ianuarie.

Măsura de a nu permite accesul elevilor sau personalului în școală, timp de 24 de ore, de la dezinfectare nu a fost prevăzută în procesul verbal realizat după efectuarea dezinfectării. Prin urmare, școala a permis accesul elevilor și personalului. Astăzi, dupa ce acei elevi au acuzat disconfortul respirator, școala a anunțat și salvarea și pompierii“, precizează ISMB.

Inspectoratul anunță că “primarul sectorului 4 s-a deplasat la fața locului și va trimite mașini să transporte copiii la școala 102, de unde să îi ia părinții”.

 

 

Exit mobile version