Școlile din Turcia vor rămâne închise încă o săptămână, iar universitățile – până la o decizie ulterioară

Photo 268858091 © Fatih Polat | Dreamstime.com

Autoritățile din Turcia au decis să extindă cu o săptămână perioada în care școlile rămân închise, ca urmare a cutremurelor devastatoare de luni, potrivit Daily Sabah. Universitățile rămân, de asemenea, închise.

La scurtă vreme după dezastru, Ministerul Educației din Turcia anunțase închiderea școlilor, la nivel național, până pe 13 februarie, pentru a facilita participarea persoanelor din afara provinciilor afectate la operațiunile de intervenție în zonele grav lovite. 

Această perioadă a fost prelungită până pe 20 februarie, după cum a anunțat ministrul Educației, Mahmut Ozer.

În același timp, redeschiderea universităților din toată țara se amână până la o decizie ulterioară, potrivit unei declarații a Consiliului pentru Învățământ Superior, citat de publicația menționată.

Aceasta precizează că școlile și căminele din țară sunt în prezent deschise pentru a găzdui supraviețuitorii din zonele lovite de cutremur.

Photo 268858091 © Fatih Polat | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version